Детска соба Јупи магента - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Детска соба Јупи магента

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 26,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: Лежај: 206 x 94,5 x 61 cm (90 х 200 cm)
Ормар: 80 x 52,5 x 191 cm
Натказна: 40 x 35,5 x 37 cm
Фиокар: 80 x 43,5 x 59 cm
Биро: 120 x 60 x 76 cm
Полица: 80 x 16,5 x 39 cm
Изработка: Детска соба изработена од иверка со деб. 16 мм. Механизми за меко затворање на вратичките. Подигачки амортизери за душек на лежајот, вклучена подница.
Лежајот и бирото можат да се монтираат и на спротивната страна.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА