Дрон DJI Tello boost combo CP.TL.00000046.01 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Дрон DJI Tello boost combo CP.TL.00000046.01

Tello

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 10,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Tежина 0,31 kg

Димензии 98×92,5×41 mm

Камера 5 MP

Микро-USB 1

Име на моделот Tello Boost Combo

Брзина 8 m/s

Време на лет 13 мин

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница