ДУШЕК 160Х200 ЕЛЕГАНС - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ДУШЕК 160Х200 ЕЛЕГАНС

ALLEGRO

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 160 х 200 cm
Висина на душек: 20 cm
Степен на цврстина: Цврст
Изработка: 1.
Штепувана обвивка оставена од:
– Антиалергиско и антибактериско платно
– Сунѓер со дебелина 0.8 cm и густина 18 kg/m3
– Вата
– Ретекс
– платно 2.
Супер тврд сунѓер со дебелина од 1 cm и густина 25 kg/m3 3.
Филц 4.
Жичано јадро 14 cm 5.
Филц 6.
Супер тврд сунѓер со дебелина од 1 cm и густина 25 kg/m3 7.
Странично поставен сунѓер со густина 20 kg/m3
Опис: Универзален душек, кој се препорачува за сите луѓе.
Се изработува со користење на квалитетно платно, пријатно на допир со антиалергиски својства.
Душекот спаѓа во категоријата економични душеци.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница