СПАЛНА ВЕНЕДИК 2 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

СПАЛНА ВЕНЕДИК 2

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 149,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Вклучена тоалетна: да
Должина на плакар: 265
Димензја на лежај: 188 x 214 x 121,5
Димензија на плакар: 265 x 71 x 217
Димензија за спиење: 180 х 200
Димензија на наткасна: 68 x 50 x 121,5
Димензија на тоалетна: 128 x 49 x 190,5
Боја: крем со кафена
Вид плакар: лизгачки врати
Плакар со огледало: да
Плакар со фиоки: да
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА