ДУШЕК ПОКЕТ 180Х200 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ДУШЕК ПОКЕТ 180Х200

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 28,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 180 х 200
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА