Dyson Pure Cool Me - лади и прочистува - КУПИ НА РАТИ
-9%
, , , , ,

Dyson Pure Cool Me – лади и прочистува

Dyson Pure & Cool

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 22,490ден 24,690ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Вентилатор што го прочистува воздухот и го лади
Проток 260 l / сек
Dyson Core Flow ™ технологиј
Двострана ротација од 70°
Отстранува 99,95% од алергените и штетните материи
Затворен систем за филтрирање
Филтри со активен јаглен
ХЕПА филтер
LED екран
Далечински управувач
Тајмер функција за спиење
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА