Електричен камин Art flame lorans - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Електричен камин Art flame lorans

LORANS

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 23,890ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Можете да ја контролирате температурата во вашиот дом со еден допир на далечинскиот управувач
Импресивна и реалистична LED пламен технологија
Моќ: 750/1500 W
Димензии (Ш x В x Д) : 584 x 470 x 181 mm
Погоден за простории : 20 m² / 60 m³
Напон: 220 ℃ 240 V
Фреквенција : 50/60 Hz
Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
Сигурносен термостат за прегревање
Тежина: 10 кг
Се вградува со рамка STONE
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница