Електричен камин ART FLAME SANTORINI - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Електричен камин ART FLAME SANTORINI

Art Flame

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 30,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Монтирање на ѕид

Осветленост на пламенот: 4 степени

Моќ: 750/1500 W

Димензии (Ш x В x Д) : 920 x 651 x 131 mm

Погоден за простории : 20 m² / 50 m³

Напон: 220 ℃ 240 V

Фреквенција : 50 Hz

Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа

Тежина: 11,3 кг

Продавница

Бренд

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks