FAVORIT MR5051 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

FAVORIT MR5051

Favorit
2 Продажби

Енергетска класа: A
Капацитет на перење: 5 kg
Број на вртежи: 500 o/min

11,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.

Производител FAVORIT

Број На Вртежи 500

Капацитет 5 кг

Енергетска Класа A

Длабина 50

Бренд

Продавница