Фен за коса Dyson Supersonic black/nickel HD07 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Фен за коса Dyson Supersonic black/nickel HD07

Dyson Supersonic

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 33,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Помага да се спречи екстремна топлина за да го заштити природниот сјај; Температура на воздухот се мери 20 пати секоја секунда, со што се контролира температурата

Ултра брзо сушење; За брзо сушење потребен Ви е контролирано, брзо струење на воздух. Номинална снага 1600 вати

Вклучува: Магнетски додатоци Dyson за мазнење, стилистички концентратор, и дифузер

Лесен и добро избалансиран; Го превртевме конвенционалниот изглед наопаку и го ставивме моторот во рачката

Звучно подесен; Силниот мотор е нагоден за произведува неразговорна фреквенција

Ладен на допир; Со технологија за заштита од топлина, површината на фенот останува пријатно ладна

Вклучува: 4 прецизни нагодувања на топлината за брзо сушење и стилизирање, обично сушење, нежно сушење, и ладен воздух

Вклучува: 3 прецизни нагодувања на брзината за брзо сушење, обично сушење и нежно сушење на вашата коса

Јаже за закачување на фенот

Направено во САД

Бесплатна достава