ФРИЖИДЕР BEKO RCNA 406 E40 ZXBN - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ФРИЖИДЕР BEKO RCNA 406 E40 ZXBN

Beko

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 37,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Систем за ладење: NeoFrost
Нето капацитет: 362 L
Капацитет на фрижидерот: 253 L
Капацитет на замрзнувачот: 109 L
Капацитет на замрзнување: 5kg/24h
Аларм за отворена врата
Внатрешно LED осветлување
Стаклена полица во ладилник,
1 фиока, полица за вино, корпа за 6 јајца
Брзо замрзнување, кутија за лед.
3 фиоки во замрзнувачот
Време на одржување при прекин на струја: 18h
Потрошувачка на енергија дневно: 0.445kWh
Ниво на бучава: 38 dB
Димензии: 202.5 x 59.5 x 67 cm
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница