Комбиниран фрижидер Tesla RC3200FHX - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Комбиниран фрижидер Tesla RC3200FHX

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 25,440ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа A+
Нето запремнина (l) 210 + 75
Технологија на ладење Total No Frost
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 3.5
Број на фиоки во замрзнувач 3
Запремнина на фрижидерот 210
Запремнина на замрзнувачот 75
Ниво на бучава 42
Димензии (mm) 599 x 1858 x 598
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА