Клима Fujitsu 12 KPCA Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Fujitsu 12 KPCA Inverter

FUJITSU

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 48,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ASYG 12 KPCA
Моќност:
Ладење: 3,4 (0,9-3,7)kW
Греење: 3,8 (0,9-4,8)kW
Потрошувачка:
Ладење: 1.00 kW
Греење: 1.14 kW
Енергетска ефикасност Class:
Ладење: А++
Греење: А+
Operation Range:
Ладење: -10 до +46 °C
Греење: -15 до +24 °C
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница