Клима Fujitsu 24 KLCA Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Fujitsu 24 KLCA Inverter

FUJITSU

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 92,690ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ASYG 24 KLCA  R32
Моќност:
Ладење: 7.1 kW (0.9 – 7.7) kW
Греење: 8.0 kW (0.9 – 9.0) kW
Потрошувачка:
Ладење: 2.42 kW
Греење: 2.22 kW
Енергетска ефикасност Class:
Ладење: А++
Греење: А+
Operation Range
Ладење: -10 до +46 °C
Греење: -15 до +24 °C
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница