Женски парфем Gucci Bloom 100 ml - КУПИ НА РАТИ
-5%
, , ,

Женски парфем Gucci Bloom 100 ml

GUCCI

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 10,900ден 11,450ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Категории на Парфеми: цветен
Основни ноти: ирис, рангун ползавец
Горни ноти: бело цвеќе, јасмин
Ноти во срцевина: тубероза
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница