HAMACHI E-RACER - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

HAMACHI E-RACER

HAMACHI

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 97,125ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 1800x725x930 mm
Меѓуоскино растојание: 1260 mm
Тежина (со батерии): 78kg (96kg)
Носивост: 175 kg
Максимална брзинa: 45 km/h
Опсег: 40-50 км
Ниво на бучава: 55 dB
Пренос: Бесконечно променлива брзина
Тип на електричен мотор: Четка помалку
Режим на електричен мотор: 72V 2000 W
Големина на гумата: 120/70-12 140/70-12
Номинална моќност на електричен мотор: 2000 W
Номинална струја на електричен мотор: 13 А
Номинален напон на електричен мотор: 72 V
Батерија на полнење: 70V 20Ah
Тип на батерија запечатен киселински гел: Полиелектролит
Излезен напон на полнење: 72V
Потрошувачка на енергија за полнење: 1 – 1,8 Kwh
Време на полнење: 6-8 часа
Предно светло: 12V 35W
Показно светло за насока: 12V 10W
Задно светло: 12V 5W
Светилка за табла со инструменти: 12V 3W

Бренд

Продавница