Хемиски пилинг - КУПИ НА РАТИ
, ,

Хемиски пилинг

Козметички Услуги

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,998ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Се користи при:

Појава на акни (проблематична кожа)

Анти стареење

При пигментација

Појава на фотостареење

Површни лузни од акни

Овие третмани се прават во серија за најдобар резултат и тоа:

Се користи при:

Појава на акни (проблематична кожа)

Анти стареење

При пигментација

Појава на фотостареење

Површни лузни од акни

Tретмани (препорачано минимум третмани: 3