Клима Hitachi 18 Inverter - КУПИ НА РАТИ
-10%
, , , , , ,

Клима Hitachi 18 Inverter

Hitachi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 65,590ден 72,590ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет
Ладење: 5.0 kW
Греење: 6.0 kW
Енергетска класа A++
SEER: 6.1
SCOP: 4.3
Влезна моќ
Ладење: 1.5 kW
Греење: 1.4 kW
Проток на воздух: 900 m3
Oдвлажнување: 1.7 l/h
Бучава: 37 db
Работна температура: -15 до +50 ℃
Маса Внатрешна: 8 кг.
Надворешна: 40 кг.
Димензија Внатрешна: 280x780x215
Надворешна: 600x792x299
Површина: 60 м2
Фреон: R32
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница