ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX BE1200RL - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX BE1200RL

Vox

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Тип на контрола: Механички
Нето волумен во замрзнувачот: 198L
Внатрешен замрзнувач: 1 корпа
Режим за брзо замрзнување
Капацитет на замрзнување: 10kg
Најниска температура на уредот: -15°C
Прилагодлив термостат
Ниво на бучава: 40 dB
Годишно потрошена енергија: 250 kWh
Време на чување на храната во случај на прекин на струја: 22 часа
Димензии (ШxВxД): 910x847x555 mm
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница