Базен prism frame Intex 305 x 76 cm - КУПИ НА РАТИ
-10%
, , , ,

Базен prism frame Intex 305 x 76 cm

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,030ден 12,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm
Запремнина 4485 l (90% наполнет)
Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm
Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm
Висина на водата 61 cm
Димензии 305 cm (дијаметар) x 76 cm (висина)
Тежина 19.5 kg
Силни челични носачи отпорни на корозија, појачани носачи
Вклучена млазница и цевки
Испусен вентил
Во комплетот доаѓа и филтерска пумпа
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница