IPHONE 12 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

IPHONE 12

IPHONE
57 Продажби

Димензии: 146.7 x 71.5 x 7.4 mm

Екран: 6.1 “90.2 cm2

iOS 14

Меморија: 64GB /4GB RAM

Батерија: 2815 mAh, 50% in 30 min

Гаранција: 1 година

Бепслатна Достава

54,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница