Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED1050 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED1050

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Напон: 220-240V ~ 50/60 Hz

Моќност :1050 W

Двостепен менувач:

Вртежи во празен од, при вртење : 0-1200 / 0-3200 врт / мин

Вртежи во празен од, при удар: 0-19200 / 0-51200 врт / мин

Променлив футер: Ø 1,5 – 13 mm

Променлива брзина

Две насоки на вртење

Гумирана рачка

Додатна рачка

Мерач за длабочина

Димензии на пакувањето (во mm) : 340 (Д) x 89 (Ш) x 272 (В)

2 години гаранција

Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница