Хилта Iskra ERO IE-RH40L-1600 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Хилта Iskra ERO IE-RH40L-1600

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Напон: 230-240V ~ 50Hz

Моќност: 1600W (max)

Додатоци:

Конусно длето: 18×320 mm

Сврдел: 18×320 mm

SDS MAX систем

Додатна рачка

2 години гаранција

Бесплатна достава

Бренд

Продавница