Конвекционен ростер Iskra KP-618 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Конвекционен ростер Iskra KP-618

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,499ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Напон: 220-240V~50/60 Hz

Моќност: 1200W-1400W (max)

Подесување тајмер (од 1 мин. до 60 мин.)

Подесување температура (од 60°C до 250°C)

Халогена лампа со вентилатор

Индикатор за вклучено (црвено) и за греење (зелено) Стаклен капак и сад со капацитет 12 L

Димензии (mm): 362 (D) x 362 (Š) x 235 (V)

2 години гаранција

Доставата на овај продукт е бесплатна

2 години гаранција

Бренд

Продавница