Бензинска моторна пила Iskra PN4500-6 16" - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Бензинска моторна пила Iskra PN4500-6 16″

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 9,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќна и компактна моторна пила, со 16″ (406 mm) меч.
Зафатнина на моторот – 45,8 cm3
Воздушно ладење
Излезна моќност – 1,6 kW
3000 rp/m слободен тек
Кап. на садот за гориво – 550 ml
Кап. на садот за масло – 260 ml
Погонски чекор – 325 ” (8255 mm)
Тежина – 5,4 kg
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница