Камин на пелети ALFA ТERM 20 PELET - КУПИ НА РАТИ
-9%
, , , , ,

Камин на пелети ALFA ТERM 20 PELET

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 118,784ден 130,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Површина на загревање: 230 – 383 m3
Електрониката на најновата генерација гарантира безбедно работење и висок степен на искористување на пелети.
Со модерната технологија се постигнуваат високи перформанси  за греење и подготовка на храна.
Котел изработен од квалитетен  лим, заштитен во процесот на емајлирање, фарбање и лакирање. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури
Котелот е изработен од квалитетен котловски лим.
Комората за согорување е изработена од челичен лим и огниште кое овозможува безбедно и долгорочно работење на производот
Емајлирана рерна за квалитетно и долготрајно печење во тепсија која се испорачува со шпоретот
Неделно програмирање на шпоретот
Способност на шпоретот да работи на 5 нивоа на моќност
Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на шпоретот.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница