Камин на пелети ALFA 90 PELET - КУПИ НА РАТИ
-9%
, , , , ,

Камин на пелети ALFA 90 PELET

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 97,394ден 107,133ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Обвивката создадена од квалитетен лим, заштитен во процесот на емајлирање, фарбање и лакирање.
Мултифункционален производ:  истовремено грее, готви и пече
Двојно стакло на вратата на рерната со термометар
Комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот
Емајлирана рерна за квалитетно и равномерно печење во тепсија која се испорачува со шпоретот
Неделно програмирање на работатат на шпоретот
Можност за работа на шпоретот во 5 нивоа на моќност
Можност за управување со далечински управувач
Вграден сигурносен вентил
Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница