Камин на пелети ALFA PLAM LUCA R - КУПИ НА РАТИ
-9%
, , , , ,

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA R

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 58,754ден 64,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Големо, керамичко стакло на огнената врата и видлив пламен што дополнително ја доведува топлината во вашиот дом.
Комора за согорување обложена со материјал кој ја акумулира топлината и по гасенњето на печката
Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата
Неделно програмирање на работата на печката
Можност за работа во 5 нивоа на моќност
Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на печката
Резервоарот за пелети од 23 кг обезбедува голема автономија во работењето на производот.
Моќност од 8 kW
Боја: сина, црвена и сива
Димензии 500 x 530 x 955 mm
Отвор за издувни гасови 80 mm
Потрошувачка на пелети (мин/мак) 0,82 / 2,03 kg/h
Максимално време на операција при полн капацитет 28 h
Капацитет на резервоарот за пелети 23 kg
Капацитет на греење 133 m3 / 51 m2
Тежина 110 / 128 kg
Ефикасност 85 %
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница