Печка Trgoprodukt Thalia Eko - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Печка Trgoprodukt Thalia Eko

TRGOPRODUKT

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 14,540ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќ: 5.5 kW

Погоден за простории до 30 m2

Големина ( a x b x h /cm) : 74,5 x 40 x 39 /cm

Тежина : 45 кг

Вид гориво: дрво, брикети, јаглен

Преграда за чување  суви и влажни дрва

Горна плоча од леано железо

Опремен со два рачни амортизери:

Преден амортизер за контрола на довод на воздухот
Aмортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

Бренд

Продавница