Камин на пелети ALFA PLAM LUCA - КУПИ НА РАТИ
-9%
, , , , ,

Камин на пелети ALFA PLAM LUCA

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 64,274ден 70,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет: 8 kW
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Пречник на димен отвор:80 mm
Потрошувачка на пелети мин/макс:0,82/2,03kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:28h
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg
Волумен на загревање:133 m3
Површина на загревање:51 m2
Тежина: 110/128 kg
Степен на искористеност:84,60 %
Бои: црвена, црна, крем
Енергетска класа A+
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница