Камин на пелети LUCA С - КУПИ НА РАТИ
-9%
, , , , ,

Камин на пелети LUCA С

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 55,879ден 61,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Површина на загревање: 51 m2
Идеално решение за греење на мали станбени единици.
Големо, керамичко стакло на огнената врата и видлив пламен што дополнително ја доведува топлината во вашиот дом.
Комора за согорување обложена со материјал кој ја акумулира топлината и по гасенњето на печката
Специфичното производство на печки овозможува проток на топол воздух без дополнителен вентилатор.
Неделно програмирање на работата на печката.
Можност за работа во 5 нивоа на моќност.
Електроника на најновата генерација овозможува лесно ракување со производот.
Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на печката.
Резервоарот за пелети од 20 кг обезбедува голема автономија во работењето на производот.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница