Камин на пелети LUCA 12 - КУПИ НА РАТИ
-9%
, , , , ,

Камин на пелети LUCA 12

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 85,089ден 93,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Површина на загревање:77 m2
Обвивката создадена од квалитетен лим, а вратата на ложиштето од челик. На предната страна на печката се наоѓа украсна хромирана лајсна.
Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
Комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот
Неделно програмирање на работатат на печката
Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница