Камин на пелети Luca 8 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин на пелети Luca 8

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 66,950ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа A+
Капацитет: 8 kW
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Капацитет на резервоарот за пелет: 23 kg
Површина на загревање:51 m2
Тежина: 110/128 kg
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница