Камин PRITY WDW 29 - КУПИ НА РАТИ
, ,

Камин PRITY WDW 29

PRITY

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 93,480ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќ: 37 kW
Погоден за простории до 200 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 115 /cm
Тежина : 183 кг
Гориво : дрво, јаглен.
Дрвени рачки на вратите
Декоративни насликани странични плочи
Опремен со две врати
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница