Камин со фурна Prity FG - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин со фурна Prity FG

PRITY

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 42,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќ: 14 kW

Погоден за простории до 77 m2

Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 93 /cm

Тежина : 120 кг

Гориво : дрво, јаглен

Дрвени рачки на вратите

Вграден во оделот за чување суви и влажни дрва

Опремен со фурна

Опремен со два рачни амортизери:

Преден амортизер за контрола на довод на воздухот

Aмортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

1 година гаранција

Доставата на овој продукт е бесплатна

Бренд

Продавница