Кератинска надградба - КУПИ НА РАТИ
, ,

Кератинска надградба


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 0ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Аплицирањето на кератинот се изработува со машина кој не ја оштетува косата.

Цена на еден прамен е 124 денари
Должина на косата 55 cm
Косата е 100 % природна

За една надградба потребно се:
Ретка коса од 120 до 150 прамени
Нормална коса од 170 до 200
Густа коса од од 220 до 300 прамени

Mоже да се витка, фарба, пегла
Не го менува квалитетот при пеглање или фарбање

За неколку часа добивате целосна трансформација, кој резултатот ке ве воодушеви.