Клима 3,5 KW TT34TP21W-1232IA - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Клима 3,5 KW TT34TP21W-1232IA

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 21,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
Максимален капацитет на ладење: 3770.00 W
Максимален капацитет на греење: 3810.00 W
Просечна моќност: 3400/3430 W
Влезна моќност ладење: 1049 W
Влезна моќност греење: 922 W
Проток на воздух: 560.00 m3
Капацитет на одвлажнување: 1.20 l/h
Ниво на бучава: 51.00 dB
Работна температура од: -20 ℃  ДО 53 ℃
Маса внатрешна единица: 8.50 kg
Маса надворешна единица: 24.00 kg
Ппрепорачана површина до: 35 м2
Фреон: R32
Филтри: Филтер за прашина
Димензии надв. единица: 777 X 498 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА