КЛИМА TESLA 3.5 TT34TP21-1232IAW сo WI FI - КУПИ НА РАТИ
-15%
, , , , , , , ,

КЛИМА TESLA 3.5 TT34TP21-1232IAW сo WI FI

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 23,500ден 27,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа (SEER/SCOP):A++
Максимален капацитет на ладење: 3770.00 W
Максимален капацитет на греење: 3810.00 W
Просечна моќност: 3400/3420 W
Влезна моќност ладење: 1130 W
Влезна моќност греење: 922 W
Проток на воздух: 550.00 m3
Капацитет на одвлажнување: 1.20 l/h
Ниво на бучава: 40.00 dB
Работна температување: oд -20 ℃  ДО 53 ℃
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА