Клима TESLA 5.5kw TT51TP21-1832IAW со WI FI - КУПИ НА РАТИ
-30%
, , , , , ,

Клима TESLA 5.5kw TT51TP21-1832IAW со WI FI

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 34,000ден 48,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6080.00 W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 53 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Јонизатор
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА