Камин со фурна Prity FM - КУПИ НА РАТИ
-15%
, , , , , ,

Камин со фурна Prity FM

PRITY

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 30,550ден 36,150ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Ширина 34 cm
Висина 20 cm
Длабочина 36 cm
Моќ: 12 kW
Погоден за простории до 66 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 46 x 93 /cm
Тежина : 97 кг
Гориво : дрво, јаглен
Опремен со фурна
Дрвени рачки на вратите
Вграден во оделот за чување суви и влажни дрва
Опремен со два рачни амортизери:
Преден амортизер за контрола на довод на воздухот
Амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница