Комода Дуранго - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Комода Дуранго

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 28,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 279,6 x 41,3 (34,1) x 196 cm
Материјал: Комода изработена од висококвалитетна иверка во Црн даб MUD Даб боја и вклучено ЛЕД осветлување.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА