KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2TA - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2TA

Končar

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 7,970ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Волумен: 50 литри
Монтажа : на зид
Фабрички подесена температура 80 º C
Димензии Ø426 x 614
Внатрешен термостат
Приказ на температура
Индикаторско светло
Котел од челичен емајлиран лим
Mg заштитна анода
Дебелина на изолација : 20мм
Раздалеченост на дупките за монтажа 220mm
Приклучок на водоводна мрежа G 1/2
Работен притисок 6 bar
Степен на заштита од влага IP 24
Димензии на пакувањето D/Š/V: 48,5×48,5×60 cm
Јачина : 1980 W
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница