KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022 P.BR2 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022 P.BR2

Končar
1 Продажби

Димензии (V/Š/D): 85/60/60 cm

Палење со електрична искра

Пламениците се со осигурување

Емејлиран

Димензии на рерна (V/Š/D): 36/43/40 cm

Број на функции: 3 (0+3)

Електрична рерна

Напон: 230 V~

Вкупна приклучна моќност: 5,3 kW

Плински приклучок: G30/30

Енергетска класа: A

Волумен на рерна: 72 l

Бесплатна испорака

15,720ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница