KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2R - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2R

Končar

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Боја: бела/сива
Волумен: 10 l
Една или повеќе одливни точки: +
Висока монтажа
Димензии:
– Ширина: 324 мм
– Висина: 324 мм
– Длабочина: 315 мм
Растојанието на приклучоците за влез/излез на вода: 66mm
Приклучок на водоводна мрежа: 1/2″
Тежина празна / со вода: 7,5/17,5 кг
Работен притисок: 7,5 бари
Надворешен потенциометар за температура: од 0 до 75°C
Котел од челичен емајлиран лим: +
Mg заштитна анода: +
Сигнално светло – работа на грејачот: +
Степен на заштита од влага: IP 24
Номинална моќност: 2000 W
Номинален напон: 230 V ~
Димензии на пакувањето L/Ш/В: 35/38,5/36,5 cm
Тежина на спакуваниот уред: 8,8 kg
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Продавница

Бренд