КУЈНА БЛОК АЗИЈА - КУПИ НА РАТИ
, ,

КУЈНА БЛОК АЗИЈА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 51,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Горен ред: 200 х 60 х 72 cm
Долен ред: 260 х 60 х 223 cm
Дебелина на плотна: 3.8 cm
БОЈА
– Лице: Бела Мат
– Корпус: Бела мазна
– Боја на работна плотна: Бел Мермер
МАТЕРИЈАЛ: МДФ со дебелина 16мм (лице) и иверка (корпус) со дебелина 16мм.
ОПИС
Кујна изработена од МДФ во Бела Мат боја со дебелина 16мм (лице) и иверка во Бела мазна боја (корпус) со дебелина 16мм.
Механизми за меко затворање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА