Кујна Блок Вико - онлајн сити 864 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Кујна Блок Вико – онлајн сити 864

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 37,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Горен ред: 212 х 30 х 72 cm
Долен ред: 272 х 60 х 223 cm (55 cm длабочина на елементите)
Работна плотна: деб. 2,8 cm
Изработка: Кујна изработена од иверка со деб. 16мм. Вертикален елемент со четири врати и можност за вградување на фурна и микробранова.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА