Базен масажер Pure Spa Intex - КУПИ НА РАТИ
-11%
, , , ,

Базен масажер Pure Spa Intex

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 50,130ден 56,380ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет: 2 лица
Длабочина: 71 см
Капацитет: 795 л
Греење на вода: 1,5 – 2,5 ° C / час
Максимална температура: 40 ° C
Енергија на грејачот: 2,2 kW
Моќност на системот Bubble Jet: 800 W
Систем за тврда вода: 10 W
Стапка на проток на филтер пумпа: 1741 л / час
Време на инсталација: до 2,5 часа
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА  ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница