METABO HWW 4000/25G Хидрофор - КУПИ НА РАТИ
, , ,

METABO HWW 4000/25G Хидрофор

METABO

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 16,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Модел: HWW 4000/25 G
Моќност на мотор: 1100 W
Макс. проток: 4000 l/h
Макс. потисна висина: 46 m
Макс. усисна длабочина: 8 m
Макс. притисок: 4.6 bar
Работен притисок на вклучување: 1.4 bar / 20.3 psi
Работен притисок на исклучување: 3.2 bar / 46.4 psi
Приклучок на влез на пумпата: 1″ цол
Приклучок на излез на пумпата: 1″ цол
IP заштита: IP X4
Материјал на куќиште на пумпата: Метал
Димензии: 485 x 270 x 585 mm
Капацитет на боца: 24 l
Должина на кабел: 1.5 m.
Тежина: 17.2 kg
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница