МИНИ ШПОРЕТ АLFА PLАМ (ЕЛЕКТРИЧЕН) - КУПИ НА РАТИ
-3%
, , , , , ,

МИНИ ШПОРЕТ АLFА PLАМ (ЕЛЕКТРИЧЕН)

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,200ден 12,590ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност: 3800W

Две електрични плочи

Електрична рерна

Големина на рерната: 26,4L

Двојно стакло на рерната

Димензии на рерната: 400x300x220mm

Димензии на шпоретот: 550x360x380mm

Тежина: 21kg