Очила Ana Hickmann - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Очила Ana Hickmann

ANA HICKMANN

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 9,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Форма на рамка: панто
Боја на рамка: црна
Тип на рамка: целосниот раб
Материјал за рамка: најлон
Ширина на објективот: 50
Големина на храмот: 142
Големина на мостот: 22
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
Продавница

Бренд